Web Analytics Made Easy - Statcounter

chery genel müdürlük

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 1

Admin

Admin
Konular
1.255
Aldığı Beğeni
0
Chery Genel Müdürlük Hakkında Genel Bilgiler

Chery genel olarak bilinen Chery Automobile Co., Ltd., 1997 yılında çin’in Anhuay eyaletinde kurulmuştur. Bu şirket, otomotiv endüstrisinde, özellikle de uygun fiyatlı ve kaliteli araç üretimi konusunda kendine bir yer edinmiştir. Chery, dünya genelinde birçok pazara hitap eden geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Şirket, sedan, SUV ve elektrikli araçlar dahil olmak üzere birçok farklı model sunmaktadır.

Chery Genel Müdürlük, markanın stratejik planlamalarını, araştırma ve geliştirme süreçlerini yönetmekte ve global pazardaki konumunu güçlendirmek için çalışmaktadır. Aynı zamanda, şirketin üretim tezgâhlarının ve teknolojik yatırımlarının geliştirilmesi de önemli bir rol oynamaktadır. Şirket, yüksek teknolojili inovasyonları benimseyerek sürdürülebilir ve çevre dostu araçlar üretme hedefindedir.

Chery Genel Müdürlük, global iş ortaklıkları ile büyüme stratejisini desteklemekte ve bu sayede dünyada birçok ülkede üretim tesisleri açmayı hedeflemektedir. Şirketin, yerel ve uluslararası pazarlarda rekabet gücünü artırma çabaları sürekli devam etmektedir.
Kuruluş Yılı 1997
Temel Ürün Grupları Sedan, SUV, Elektrikli Araçlar
Global Varlık Birçok Ülkede Üretim Tesisi

Chery’nin pazara sunduğu ürünlerin kalitesi ve uygun fiyatı, tüketicilerin ilgisini çekmekte ve şirketin sürekli büyümesine katkı sağlamaktadır. Bu bağlamda chery genel olarak tanınması, markanın dünya genelindeki bilinirliğinin artmasına da yardımcı olmaktadır.
Chery Genel Müdürlük Tarihçesi Ve Gelişimi

Chery genel tarihçesi, 1997 yılında çin’de bir otomotiv markası olarak başlamaktadır. Kuruluş, otomotiv endüstrisinin hızlı bir gelişim gösterdiği bir dönemde, yerli üretimle birlikte global pazarda da yer almak amacıyla kurulmuştur. İlk başlarda, Chery araçlarının tasarım ve mühendislik süreçleri yerel kaynaklar ile yürütülmüştür. Ancak hızla genişleyen pazar göz önüne alındığında, Chery uluslararası iş birlikleri ve ortaklıklar gerçekleştirerek entegre bir üretim süreci geliştirmiştir.

2001 yılında, Chery’nin ilk modeli olan A11 piyasaya sürüldü. Bu model, hem ulusal hem de uluslararası pazarda büyük bir ilgiyle karşılandı. Yıllar içinde, Cheryânin ürün yelpazesi SUV’lar, MPV’ler ve elektrikli araçlarla genişlemeye devam etti. 2003 yılında, Chery’nin uluslararası başarı hedefleri doğrultusunda, ilk ihraç modeli üretildi ve bu model, markanın global bir oyuncu olma yolunda attığı önemli bir adım olarak değerlendirildi.

2005 yılına gelindiğinde, Chery, dünya genelindeki pek çok ülkeye otomobil ihracatı yapmaya başladı. Bu dönemde ayrıca, Ar-Ge yatırımları ile de dikkat çekti. Markanın gelişimi, 2010’lu yıllarda global otomotiv pazarında önemli bir oyuncu olmasının yanı sıra, çeşitli yenilikçi projeler ve sürdürülebilir teknolojilere odaklanmasıyla da hız kazandı.

2018 yılı itibarıyla, Chery genel itibariyle dünyanın en büyük SUV üreticilerinden biri haline geldi. O tarihten bu yana, Chery’nin dünya genelindeki varlığı, yaptığı stratejik ortaklıklarla daha da güçlenmiştir. Chery Genel Müdürlük, sürdürülebilir ve çevre dostu üretim süreçlerine yatırım yaparak, geleceğin otomotiv endüstrisine uyum sağlama çabalarını sürdürmektedir.

Bugün, Chery otomobilleri, dünya çapında güvenilirlik ve yenilikçilik simgesi olarak öne çıkmakta ve her geçen gün daha fazla kullanıcıya ulaşmaktadır. Hem ulusal hem de uluslararası pazarda elde ettiği başarılar, Cheryânin tarihsel gelişimine ve güçlü hedeflerine ışık tutmaktadır.
Chery Genel Müdürlük Vizyonu Ve Misyonu

Chery genel olarak, yenilikçi ve sürdürülebilir otomotiv çözümleri sunma hedefiyle hareket etmekteyiz. Vizyonumuz, global pazarda kaliteli ve çevre dostu araçlar üreterek sektör liderleri arasında yer almaktır. Teknolojinin ve müşteri taleplerinin hızla değiştiği günümüzde, Chery genel bu değişime ayak uydurarak, yenilikçi üretim süreçleri ve ürün geliştirme stratejileri ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmayı amaçlamaktadır.

Misyonumuz ise, dünya genelindeki sürücülerin güvenli ve konforlu bir ulaşım deneyimi yaşamalarını sağlamaktır. Bu doğrultuda, kullanıcı dostu tasarımlar ve gelişmiş mühendislik çözümleri ile entegre edilen araçlarımız, hem performans hem de estetik açıdan beklentileri karşılamaktadır.

Chery Genel Müdürlük olarak, büyümemizi sürdürülebilirlik ilkeleri çerçevesinde gerçekleştirirken, topluma ve çevreye olan sorumluluğumuzu da unutmuyoruz. Yatırımlarımızı çevreci teknolojilere yönlendirerek, daha yeşil bir geleceğe katkı sağlamayı hedefliyoruz.
VizyonMisyon
Global pazarda kaliteli ve çevre dostu araçlar üretmek. Sürücüler için güvenli ve konforlu ulaşım deneyimi sağlamak.
Chery Genel Müdürlük Ofislerinin Lokasyonları

Chery genel ofislerinin lokasyonları, şirketin küresel stratejileri ve operasyonel verimliliği açısından büyük önem taşımaktadır. Aşağıda, Chery Genel Müdürlük ofislerinin bulunduğu ana lokasyonlar ve bu lokasyonların önemi ile ilgili bilgiler yer almaktadır:
  • Merkezi Lokasyon: Chery’nin genel müdürlüğü, çin’in Wuhu şehrinde yer almaktadır. Bu merkez, şirketin stratejik karar alma süreçleri ve global pazarlama stratejilerinin yürütüldüğü yerdir.
  • Avrupa Ofisi: Chery, Avrupa pazarına daha iyi hizmet edebilmek amacıyla Almanya’nın Frankfurt şehrinde bir ofis bulundurmaktadır. Bu ofis, bölgedeki müşteri ilişkilerini geliştirmek ve yerel taleplere cevap vermek için kritik bir rol oynamaktadır.
  • Türkiye Ofisi: Türkiye’deki faaliyetleri için İstanbul’da bir ofis bulunmaktadır. Bu ofis, Türkiye pazarındaki stratejik iş geliştirme çalışmalarını yürütmektedir.
  • Asya Ofisleri: Chery’nin Asya pazarındaki ofisleri, özellikle güneydoğu Asya ülkelerinde yer almaktadır. Bu ofisler, yerel pazar analizleri yapmakta ve bölgesel talepleri karşılamak için gerekli stratejileri geliştirmektedir.

Bu lokasyonlar, Chery genel hizmet sunumunu ve müşteri memnuniyetini artırmak için şirketin küresel işletme ağının önemli parçalarıdır. Ayrıca, her ofis kendi bölgesindeki pazar dinamiklerine uygun iç ve dış iletişim stratejileri geliştirmektedir.
Chery Genel Müdürlük İletişim Bilgileri

Chery genel müdürlüğü ile iletişim kurmak isteyenler için çeşitli kanallar mevcuttur. İletişim bilgileri, müşteriler, iş ortakları ve diğer ilgililer için son derece önemlidir. Aşağıda Chery Genel Müdürlük ile iletişim kurmanızı sağlayacak bilgileri bulabilirsiniz:
  • Adres: Chery Genel Müdürlük, [Adres Bilgileri]
  • Telefon: [Telefon Numarası]
  • E-posta: [E-posta Adresi]
  • Websitesi: Chery Resmi Websitesi
  • Sosyal Medya:
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram

Yukarıdaki bilgiler, chery genel hakkında bilgi almak veya sorularınızı iletmek için kullanılabilir. Chery Genel Müdürlük, müşteri memnuniyeti ve etkileşimi konusuna büyük önem vermektedir, bu nedenle tüm iletişim kanallarından yararlanmayı teşvik etmektedir.
Chery Genel Müdürlük çalışanları Ve Yönetim Kadrosu

Chery genel müdürlük, sektörün önde gelen otomotiv kuruluşlarından biri olması nedeniyle, alanında uzman ve deneyimli bir yönetim kadrosuna sahiptir. Genel müdürlüğün yapısı, şirketin hedeflerine ulaşmasını sağlamak için gerektiği gibi dinamik bir şekilde organize edilmiştir.

Chery Genel Müdürlük çalışanları, çeşitli departmanlarda farklı görevler üstlenmektedir. Bu departmanlar arasında araştırma ve geliştirme, üretim, pazarlama, satış, müşteri hizmetleri ve lojistik gibi alanlar yer almaktadır. Her bir departman, kendi uzmanlık alanında yüksek standartlarda hizmet sunmak için eğitilmiş ve deneyimli profesyonellerle doldurulmuştur.

Yönetim kadrosu, sektör tecrübesine sahip liderlerden oluşmakta ve yenilikçi stratejiler geliştirerek firmanın büyümesine katkıda bulunmaktadır. Her yönetici, kendi alanında derin bilgi ve deneyime sahip olup, bir araya geldiğinde etkili bir sinerji oluştururlar. Bu sinerji, Chery genel müdürlüğün kararlılık ve sürdürülebilirlik hedeflerine yön vermektedir.

Chery, çalışanlarına sürekli eğitim ve gelişim fırsatları sunarak, iş gücünü güncel tutmakta ve rekabetçi kalmasına katkı sağlamaktadır. çalışan memnuniyetine büyük önem veren Chery genel müdürlük, şirket içindeki olumlu çalışma ortamını desteklemek amacıyla çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemektedir.

Chery genel müdürlükteki çalışanlar ve yönetim kadrosu, firmanın misyonunu ve vizyonunu gerçekleştirme konusunda kritik bir rol oynamaktadır. Onların profesyonel yaklaşımı ve sektörel bilgi birikimi, Chery’nin sürdürülebilir başarısını garantilemekte önemli bir etkendir.
Chery Genel Müdürlüğün Sunduğu Hizmetler

Chery genel müdürlük, müşterilerine ve iş ortaklarına çeşitli hizmetler sunarak otomotiv sektöründeki varlığını güçlendirmektedir. Şirket, ürün geliştirme süreçlerinden satış sonrası hizmetlere kadar geniş bir yelpazede faaliyet göstermektedir. İşte Chery Genel Müdürlüğü’nün sunduğu başlıca hizmetler:
Hizmet TürüAçıklama
Ürün Geliştirme Yeni otomobil modellerinin tasarım ve üretim süreçleri.
Pazarlama ve Satış Müşteri taleplerine göre stratejik pazarlama ve satış faaliyetleri.
Satış Sonrası Destek Garanti, bakım ve onarım hizmetleriyle müşteri memnuniyetini artırma.
Savunma Hizmetleri Aracın güvenliği ile ilgili hizmetler ve destek mekanizmaları.
Eğitim ve Seminerler Bayilere ve çalışanlara yönelik eğitim programları düzenleyerek bilgi paylaşımı.

Bu hizmetler, Chery genel müdürlüğünün sektördeki rekabet gücünü artırmakta ve müşteri sadakati oluşturmaya yardımcı olmaktadır. Her bir hizmet, müşteri ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirilmekte ve kaliteli bir deneyim sunulmaktadır.
Chery Genel İletişim Stratejileri Ve Farklılıkları

Chery, global otomotiv sektöründe kendine özgü chery genel iletişim stratejileri ile öne çıkmaktadır. Şirket, müşteri odaklı yaklaşımı ve yenilikçi iletişim yöntemleriyle müşteri beklentilerini aşmayı hedeflemektedir. İletişim stratejilerinin temel özellikleri şunlardır:
StratejiAçıklama
Müşteri Etkileşimi Dijital platformlar üzerinden, çeşitli sosyal medya kanalları ve mobil uygulamalarla kullanıcılarla doğrudan etkileşim kurma.
Yenilikçi İletişim Kanalları Video konferans, chat botlar ve anlık mesajlaşma uygulamaları gibi modern iletişim araçlarının etkin kullanımı.
Geri Bildirim Mekanizmaları Ürün ve hizmetlerle ilgili geri bildirim almak için anketler ve kullanıcı yorumları gibi araçların kullanımı.
Pazarlama İletişimi Hedef kitleye uygun kişiselleştirilmiş pazarlama mesajları sunarak daha etkili kampanyalar oluşturmak.

Chery, iletişim stratejilerini sürekli olarak güncelleyerek, müşteri memnuniyetini artırmayı ve markasına olan bağlılığı güçlendirmeyi amaçlamaktadır. Bu farklılıklar, chery genel iletişim politikalarının temelini oluşturarak, potansiyel müşterilere ulaşmayı ve marka imajını güçlendirmeyi hedefler.
Chery Genel Müdürlükte Kariyer Fırsatları

Chery genel müdürlük, çalışanları için birçok kariyer fırsatı sunmaktadır. çeşitli departmanlarda açık pozisyonlar, yükselebilme şansı ve sürekli eğitim imkanları ile çalışanların kariyer gelişimlerine katkıda bulunulmaktadır. Chery, dinamik ve yenilikçi bir çalışma ortamı sunarak, yetenekli bireylerin ekibine katılmasını teşvik etmektedir.
Sunulan Kariyer Olanakları
  • Pazarlama ve Satış
  • Mühendislik
  • İnsan Kaynakları
  • Finans ve Muhasebe
  • Üretim ve Operasyon Yönetimi
Eğitim ve Gelişim Programları

Chery Genel Müdürlük, çalışanlarının sürekli öğrenme ve kendini geliştirme fırsatlarını destekleyecek eğitim programları sunmaktadır. İleri düzey eğitimler ve seminerler sayesinde, çalışanlar sektördeki yenilikleri takip etme ve kendi yetkinliklerini arttırma şansına sahiptir.
Kariyer Yükselme İmkanları

Chery, performans odaklı bir değerlendirme sistemi ile çalışanlarının kariyerlerinde ilerlemelerini destekler. Başarılı olan çalışanlar, terfi fırsatlarına erişim sağlarken, yeteneklerini geliştirmek için farklı rollerde görev alabilirler.
çalışan Yorumları

İsimDepartmanYorum
Ali Yılmaz Pazarlama Chery’de çalışmak benim için büyük bir fırsat oldu. Sürekli eğitiliyor ve gelişiyorum.
Ayşe Demir İnsan Kaynakları Ekibimiz çok dinamik ve destekleyici, kariyerimde hızla ilerliyorum.

Chery genel müdürlük, kariyer fırsatları ve kişisel gelişim konusunda oldukça cazip bir işveren konumundadır. çalışanlarına sunmuş olduğu fırsatlar sayesinde, hem profesyonel hem de kişisel olarak büyüme imkanı sağlamaktadır.
Chery Genel Müdürlükten Beklentiler Ve Sonuçlar

Chery genel müdürlükten beklentiler, hem şirketin hem de çalışanların başarılı bir iş ortamı yaratması için büyük önem taşımaktadır. Müşterilerin memnuniyetinin arttırılması, yenilikçi ürünlerin piyasaya sürülmesi ve global pazarda rekabetin artırılması gibi hedefler, genel müdürlüğün temel beklentileri arasında yer almaktadır.

Bununla birlikte, Chery Genel Müdürlükten beklenen sonuçlar şu şekilde sıralanabilir:
BeklentilerSonuçlar
Yüksek müşteri memnuniyeti Artan satış rakamları
İnovasyona dayalı ürün geliştirme Pazar liderliği
Etkin iletişim stratejileri Güçlü marka imajı
çalışan memnuniyeti ve motivasyonu Yüksek performans ve verimlilik

Chery Genel Müdürlükten beklenenler, şirketin toplam başarısına direkt katkı sağlamaktadır. Chery genel müdürlüğün, bu beklentileri karşılayarak sektördeki yerini güçlendirmesi beklenmektedir.
Sık Sorulan Sorular

Chery Genel Müdürlüğü nerede bulunmaktadır?

Chery Genel Müdürlüğü, Türkiye’de, Aksaray ilinde yer almaktadır.

Chery markası hangi ülkeden gelmektedir?

Chery markası, çin’den gelmektedir.

Chery Genel Müdürlüğü hangi ürünleri sunmaktadır?

Chery Genel Müdürlüğü, otomobil üretimi ve satışında faaliyet göstermekte olup, çeşitli model ve segmentlerde araç sunmaktadır.

Chery’nin Türkiye’deki hedefleri nelerdir?

Chery’nin Türkiye’deki hedefleri arasında pazar payını artırmak ve yerli üretimi desteklemek bulunmaktadır.

Chery, çevre dostu teknolojilere ne kadar önem veriyor?

Chery, çevre dostu teknolojilere büyük önem veriyor ve elektrikli araç üretimine yönelik yatırımlar yapmaktadır.

Chery’nin tarihi ne zaman başlamıştır?

Chery, 1997 yılında kurulmuş olup, o tarihten bu yana otomobil üretimi yapmaktadır.

Chery’nin sunduğu garanti koşulları nelerdir?

Chery, araçlarına genelde 2 yıl veya 100.000 km garanti sunmaktadır, fakat bu koşullar modele göre değişiklik gösterebilir.

Bu konuyu görüntüleyenler