- Konular
- 712
- Aldığı Beğeni
- 0
Forumda konu açmadan önce, arama yaparak açmak istediğiniz konunun bir başkası tarafından açılmadığından emin olun. Eğer daha önceden açılmış aynı konu mevcut ise yöneticiler tarafından konunuz silinebilir.
Kurallar
Kurallar
- Paylaşım, Tavsiye, Bilgilendirme gibi konularınızı, ilgili kategoriye açın ve Büyük Font Kullanmayın !!
- Sorularınızı ve yardım taleplerinizi alakası olmayan konuların altına yazmak yerine "Soru-Cevap" konusuna mesaj atın.
- Konu başlıklarının açıklayıcı, kısa, öz ve konu ile alakalı olmasına dikkat edin.
- “Acil, Dikkat, Lütfen, Yardım, Ne olur bir bakın” gibi anlamsız başlıklar kullanmayın.
- Konu başlıklarının anlamlı ve Türkçe olmasına özen gösteriniz.
- Nokta, virgül ve Büyük/Küçük harf gibi Türkçe kurallarına uymaya özen gösterin. Türkçe'mizi güzel kullanmak hem iletişimimizi arttırır hem de daha kaliteli bilgi aktarımı sunar.
- Büyük harf bağırmak anlamına gelir. Bağırıp çağırmak yerine Türkçe kurallarına uyun ki, okuyucunun sizi rahatlıkla anlayabilmesini sağlamış olun.
- Sorularınızı belirtirken sisteminizin özelliklerini belirterek hatanın görüntüsünü atmaya özen gösterin. Bunu yapmanız çözümü hızlandırır.
- Yorum yaparken alıntı yapmak yerine kişi isminin başına "@" kullanarak belirtmeye çalışın. Örn; @Mehmet
- Forumumuz kesinlikle "ücretsiz" ve "karşılıksız" hizmet vermektedir sizden ücret talep edenleri raporlayınız.
- Yorum ve konularda argo içerik kullanmayınız.
- Cep telefonu bilgileriniz adresiniz ve hassas bilgilerinizi güvenmediğiniz kimse ile paylaşmayınız.
- Güvenmediğiniz kimseye uzaktan erişim bilgilerinizi vermeyiniz!
- İlginizi çeken bir konuyu tamamen okumadan soru sormak yerine içeriği tamamını okuyunuz.
- Referans linkli paylaşımlarda bulunmak para kazanmak için forumumuzu aracı kılmak ve farklı platformların reklamını yapmak kesinlikle yasaktır.
- Kurallara uymayan kullanıcılarla polemik çıkarmak yerine onları raporlayın yönetim gerekeni yapacaktır.
- Kuralları ihlal eden kullanıcıları lütfen raporlayarak bizlere bildiriniz.